De Alblasserdamse Reddingsbrigade (ARB) is opzoek naar enthousiaste instructeurs. Ervaring bij de Reddingsbrigade of met lesgeven is niet nodig. In de begin periode wordt je ondersteunt door ervaren instructeurs en door dat je bezig bent leer je snel en veel.

 

Iedere maandagavond, buiten de vakanties, verzorgt de ARB lessen van 18.30 tot en met 19.15 en van 19.15 tot en met 20.00. Voor deze twee les uren zijn wij opzoek naar instructeurs.

Wat wij bieden:

- EHBO cursus
- Begeleiding bij het lesgeven
- Werken in een leuk team
- Veel leren op het gebied van redden en lesgeven

Wat verwachten wij:

- Minimale leeftijd 16 jaar
- Op maandagavond beschikbaar 

Verdrinkingsdood

De Alblasserdamse Reddingsbrigade is 16 oktober 1957 opgericht en aangesloten bij Reddingsbrigades Nederland. Het belangrijkste doel is het bestrijden van de verdrinkingsdood. Dat doet de ARB door kinderen te leren hoe zij zichzelf kunnen redden, te leren hoe zij anderen kunnen redden en aan te leren hoe zij anderen kunnen leren mensen te redden. In ons waterrijke land raken jaarlijks naar schatting 5.000 mensen ongewild te water en dit leidt in tientallen gevallen tot overlijden.

 Uw hulp is nodig!

Wilt u zich inzetten voor het behoud van de ARB en het voorkomen van de verdrinkingsdood in een waterrijke regio? Meld u zich dan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van secretaris Ronald Lodder.